Een workshop bij jou thuis met vrienden of familie in uw eigen vertrouwde keuken. 

Altijd al de thaise gerechten, die je eerder op vakantie of in een restaurant gegeten hebt, zelf willen maken? Volg dan samen met je vrienden een van de thaise kookworkshops.

De workshop vindt plaats in jouw keuken. Dit hoeft helemaal geen grote, uitgebreide keuken te zijn. Een goed fornuis, servies en pannen zijn alles wat we nodig hebben. Indien gewenst neem ik kookgerei mee. Wanneer het aantal deelnemers te groot is voor jouw keuken, kan ik een professionele keuken huren. De workshops worden gegeven vanaf vier personen tot het aantal personen dat in jouw keuken past.

Het uiteindelijke doel is om zo een gevarieerde combinatie van bijzondere thaise gerechten op tafel te zetten in een huiselijke sfeer. Het menu en de recepten staan op speciale kaarten die je na de workshop van mij krijgt om terug te lezen hoe je het gerecht opnieuw kan maken. Alle ingrediënten neem ik mee, deze zijn inclusief de kosten voor de workshop. Deze zal ongeveer drie uur duren. Wanneer alle gerechten klaar zijn kunnen jullie aan tafel en genieten van een gezellige en culinaire avond. Voor de workshops geldt een minimaal aantal deelnemers van 4 personen.

Meer informatie en contact >