OriginalPhoto-483972257.894165.jpeg

Za 8 Dec. 16-20 uur
Open workshop Rotterdam

Doe mee aan de open workshop! Op de sfeervolle locatie in Rotterdam centrum organiseer ik een workshop waar aan je alleen of met vrienden kan deelnemen.
We maken samen diverse thaise gerechten die je later kan koken voor jouw gasten in de decembermaand. Uiteraard zullen we na het koken alle gerechten proeven. Het belooft een culinaire en vooral leerzame en gezellige middag en avond te worden. Deelname kost slechts € 65,-

Het maximaal aantal deelnemers is 20.
Schrijf je dus snel in want vol=vol!


Koken met vrienden

Altijd al de thaise gerechten, die je eerder op vakantie of in een restaurant gegeten hebt, zelf willen maken? Volg dan samen met je vrienden een van de thaise kookworkshops en kook voortaan zelf thuis.

meer informatie >

Koken met collega's

Een workshop is een hele leuke en leerzame manier om met collega’s of zakelijke relaties thais te leren koken. De ongedwongen sfeer om samen een culinair diner of lunch te maken werken perfect als teambuilding.

meer informatie >

Catering thuis of op het werk

Voor evenementen en partijen kan Kanchana een zeer verassend en lekker buffet of diner samenstellen. Het is natuurlijk ook dat wij een compleet diner voor u thuis verzorgen. Voor kleine en grote gezelschappen.

meer informatie >